[Igor - De Tijdmachine]
[English] [Nederlands]
De grootste uitdaging aan deze kant van het heelal
[Igor achtervolgd] [Elmer Productions logo]
[Begin] [Plaatjes] [Download] [Hulp/faq] [Winkel] [Overig] [Contact]

Bank overschrijving (alleen Euro-zone)

Als je in een van de landen van de EU woont waar de Euro officieel betaalmiddel is, dan kun je ook betalen via een directe bank overschrijving zonder extra kosten. Voor Nederlandse klanten is dit extra makkelijk omdat zij een normale overschrijving binnen Nederland kunnen doen.

Voor klanten buiten Nederland wordt aangeraden bij de eigen bank na te vragen hoe dit precies in zijn werk gaat omdat de condities kunnen varieren. Typisch moet de transactie in Euro's zijn, en gedaan worden via de opgegeven IBAN/BIC codes als 'Shared cost'. Als je nog vragen hebt over de bestel procedure, twijfel dan niet om met ons vooraf contact op te nemen want wij zijn niet verantwoordelijk voor kosten die ontstaan door verkeerde overschrijvingen.

Omdat wij de kosten besparen van een paypal/kagi transactie, kunnen wij voor directe bank overschrijvingen een korting van 10% geven op het spel (excl. verzendkosten)!

Bestelprocedure

Stap 1
Vul het bestelformulier in.

Stap 2
Maak het juiste bedrag voor de bestelling (€10,75 per exemplaar, plus €2,50 verzendkosten als je de CD-ROM bestelt) over naar de volgende bankrekening:
IBAN nummer [1]NL40INGB0000865995
BIC/SWIFT code [1]INGBNL2A
Naam van rekeninghouderM. Egmond
Stad van rekeninghouderEindhoven
[1]Houders van een Nederlandse bankrekening kunnen het nationale Postbank/ING rekeningnummer 865995 gebruiken en hebben de IBAN/BIC codes niet nodig.

Stap 3
Zodra we de bestelinformatie hebben ontvangen en de overschrijving afgewerkt is, zal je bestelling worden verzonden/ge-emailed. Let op dat internationale overschrijvingen tot een week kunnen duren.