[Igor - De Tijdmachine]
[English] [Nederlands]
De grootste uitdaging aan deze kant van het heelal
[Igor achtervolgd] [Elmer Productions logo]
[Begin] [Plaatjes] [Download] [Hulp/faq] [Winkel] [Overig] [Contact]

Igor Screenshots

Hier zijn een aantal screenshots van het spel om je een indruk te geven hoe het er uit ziet. Klik op de plaatjes om een grotere versie te zien. Natuurlijk krijg je een beter idee als je de gratis demonstratieversie download.

[Openingsscherm]
Het openingsscherm. Het is (bijna) het eerste dat je ziet als je het spel start.
 
[Hoofdmenu scherm]
Dit is het hoofdmenu. Je kunt de meeste dingen van hieruit doen. Spelers maken, velden spelen, statistieken bekijken, de editor starten, opnames afspelen, etc.


[Het eerste speelveld]
Dit is een eenvoudig veld (het eerste dat je zult spelen). Igor (de robot, linksonder) moet Datapods verzamelen (de regenboog-gekleurde voorwerpen) zonder verpletterd te worden door de Knikkers (de blauw/groene bollen).
 
[Tijdmachine puzzel]
En waarom doe je dit ook weer? Natuurlijk! Om een Tijdmachine te bouwen! Elk speelveld bevat een stukje van de puzzel. Los alle 100 velden op, en de Tijmachine is van jou!

[Veld met Water]
Water is niet noodzakelijk een probleem, alhoewel Igor maar kort zijn adem kan inhouden. Gelukkig kun je vaak Zuurstofflessen vinden om te helpen. (Maar weer jammer dat er vaak Haaien in het water zwemmen!)
 
[Veld met Eieren]
Ja, er zijn ook Eieren in het spel.

[Veld met Wachters]
Alle Wachters op een veld moeten vernietigd worden voordat je het kunt beëindigen.
 
[Veld met Fotonen en Spiegels]
Fotonen zien er uit als koek-figuurtjes. Ze zijn niet zo kwaad, en bewegen altijd rechtdoor tenzij de op een Spiegel afketsen.

[Veld met Grijze en Zwarte gaten]
Grijze en Zwarte gaten zitten je meestal in de weg, maar soms kunnen ze ook handig zijn om vijanden of andere voorwerpen die je in de weg zitten uit te weg te ruimen.
 
[Veld met Deuren en Sleutels]
Deuren zitten je regelmatig in de weg, maar met de juiste Sleutels kun je ze open maken.

[1024x768 screenshot]
Dit laat een deel van een veld zien terwijl je op 1024x768 resolutie speelt. Zoals je kunt zien, worden de velden steeds moeilijker hoe verder je komt. Je hebt dus een stel hersens in goede vorm nodig!
 
[Speelveld editor]
Als je je eigen velden wilt maken, kun je dat doen met de ingebouwde speelveld editor. Dit is leuk voor creatieve mensen. En je kunt je velden delen met je vrienden, familie en mensen over de hele wereld, via de website.

[Overzicht van een heel veld]
In de editor, kun je een speciale functie gebruiken om een heel veld in 1x te zien. Je kunt dan zien hoe enorm groot sommige velden kunnen zijn (deze is niet bijzonder groot). Het overzicht geeft soms ook weer wat het veld voorstelt (in dit geval: Australië).
 
[Veld met veel verschillende voorwerpen]
Dit is zeker een van de moeilijkere velden, waarin veel verschillende voorwerpen in een veld gebruikt worden. En je moet alles goed hebben om hem op te lossen. Denk er maar eens goed over na. En als je de eerste keer niet slaagt, probeer het dan nog eens, en nog eens...

Goed, nu je hebt gezien hoe het spel er uit ziet, moet je maar eens de gratis demonstratieversie downloaden om het allemaal zelf mee te maken.