[Igor - De Tijdmachine]
[English] [Nederlands]
De grootste uitdaging aan deze kant van het heelal
[Igor achtervolgd] [Elmer Productions logo]
[Begin] [Plaatjes] [Download] [Hulp/faq] [Winkel] [Overig] [Contact]

Hoe te promoten

Als we aannemen dat je Igor - De Tijdmachine leuk vindt. Als we aannemen dat je een arme, computerverslaafde ontwikkelaar wilt helpen. Hoe? Allereerst kun je natuurlijk de volledige versie bestellen. Dat helpt natuurlijk veel. Maar als je die al gekocht hebt (of nog niet) dan kun je nog op andere manieren helpen!

Veel mensen zouden het spel leuk vinden - als ze maar wisten dat het bestond. Omdat er bijna geen marketing-budget is, is dat erg moeilijk. We kunnen je hulp dus vooral gebruiken in het promoten van het spel. Hier zijn enkele suggesties:

  • Let op dat je hulp gewaardeerd wordt, maar ga alsjeblieft geen mensen SPAMMEN. Iedereen haat spam, en het zal niet helpen het spel positief te promoten.
  • Je kunt mensen die je kent over het spel vertellen, en ze laten weten waar ze een gratis demonstratieversie kunnen downloaden om uit te proberen (http://www.elmerproductions.com/igor).
  • Als je een tijdschrift kent (online of op papier), of een website die over spellen gaat, stuur ze dan een berichtje dat je het spel leuk vindt, en of ze willen overwegen een review ervan te plaatsen (of de gratis demonstratieversie op de cover-CD willen zetten).
  • Als je zelf een website hebt, plaats daarop dan een link naar de Igor-website. Hieronder vind je een aantal plaatjes/banners die je daarvoor kunt gebruiken.
  • Als je een website tegenkomt waarop Igor te zien is, geef het dan een goede (maar eerlijke!) beoordeling.
  • Je kunt Igor-gerelateerde producten bestellen. Niet alleen zijn de spullen van goede kwaliteit (net zoals het spel), maar het is ook een manier om het spel bekend te maken bij anderen.
  • Als je een andere goede manier weet om Igor te promoten, ga je gang. (Maar gebruik wel gezond verstand, en ga niet spammen etc.) Als je twijfelt, neem dan contact op met je idee.

Banners/plaatjes

Let op dat deze plaatjes copyright door Elmer Productions zijn. Je mag ze gebruiken om Igor - De Tijdmachine te promoten, maar niet voor andere doeleinden. Als je een goede grafisch artiest bent en zelf een banner gemaakt hebt waarvan je denkt dat die hier zou moeten staan, neem dan contact met ons op.

Voor de beste resultaten kun je deze plaatjes kopieren naar je eigen webhosting, en niet naar de plaatjes op de Igor-website linken (klik met de rechtermuisknop op het plaatje, en kies 'Bewaren als'). Je link zou er zo uit kunnen zien:

<A HREF="http://www.elmerproductions.com/igor">
  <IMG WIDTH=372 HEIGHT=75 SRC="igor_banner1.jpg" ALT="Igor - De Tijdmachine">
</A>

Banner #1: Achtervolging (372 x 75 pixels, 13kB)
Igor - De Tijdmachine

Banner #2: Alleen tekst op een witte achtergrond (124 x 75 pixels, 6kB)
Igor - De Tijdmachine

Banner #2: Alleen tekst op een zwarte achtergrond (124 x 75 pixels, 6kB)
Igor - De Tijdmachine

Igor ikoon, op witte achtergrond (65 x 75 pixels, 3kB)
Igor

Igor ikoon, op zwarte achtergrond (58 x 66 pixels, 3kB)
Igor