[Igor - De Tijdmachine]
[English] [Nederlands]
De grootste uitdaging aan deze kant van het heelal
[Igor achtervolgd] [Elmer Productions logo]
[Begin] [Plaatjes] [Download] [Hulp/faq] [Winkel] [Overig] [Contact]

Overige dingen

Deze pagina bevat een lijst met die delen van de website die niet in een andere categorie pasten, of anders lastig te vinden zijn. Kijk maar eens rond, en misschien vind je iets interessants!

Toegankelijkheid

We hebben nu een speciale pagina aan de website toegvoegd om de toegankelijkheid van Igor te verbeteren. Op dit moment is de pagina alleen in het Engels beschikbaar. Deze pagina geeft een gedetailleerde (tekstuele) beschrijving van het spel, de menu's en alle voorwerpen in het spel. In tegenstelling tot de (grafische) tekst in het spel, kan deze informatie gebruikt worden door 'screenreaders' zodat met dit beetje extra hulp, meer mensen van het spel kunnen genieten!

MP3 Files

Ja, er zijn nu een aantal MP3 tracks beschikbaar via de website. Het zijn korte stukjes uit de muziek die op de CD van de volledige versie staat. Die kan je helpen bij het beslissen of je de CD-ROM, of de downloadbare versie van het spel wilt hebben. De pagina kan hier gevonden worden.

Forums

Paulo heeft een forum opgezet voor Igor (in het Engels). Het bevat leuke discussies en bruikbare informatie. Kijk maar eens.

Draag bij aan de website

Er zijn verschillende manieren om bij te dragen aan de website:

  • Stuur je velden in voor opname in de website, zodat anderen er ook plezier aan hebben. Ben niet verlegen, er zijn veel mensen die je creativiteit op prijs stellen!
  • Stuur je oplossingen in naar de Eregalerij. Het oplossen van velden is een ding, ze oplossen in zo min mogelijk stappen is iets heel anders. Als je een slimme oplossing gevonden hebt voor een veld, dan kun je een opname maken en insturen, en je naam tussen de sterren plaatsen. (Je kunt ook de Eregalerij bekijken om te zien hoe anderen het doen.)
  • Stuur een nieuwe truc in. Als je weet hoe je een bepaalde actie in Igor moet uitvoeren met een onverwacht resultaat, dan horen we daar graag van. We kunnen dan kijken of het een fout is (die mag niet en zal verbeterd worden), of een truc (interessant, en is toegestaan).

Promoot het spel

Als je het spel leuk vindt, mag je natuurlijk de volledige versie aanschaffen. Maar (daarnaast) kunnen we ook je hulp gebruiken in het promoten van het spel. Meer details zijn te vinden op de promotie pagina.

Igor heeft verschillende onderscheidingen ontvangen. Je kunt ze zien op de pagina met onderscheidingen. Als je er een kent die we vergeten zijn, of je wilt Igor zelf een onderscheiding geven, laat het ons dan weten.

Wie heeft Igor nu eigenlijk gemaakt?

De 'aftiteling' van het spel kan gelezen worden in het spel zelf (door op de juiste menu optie te klikken) of in de papieren documentatie die bij het spel geleverd wordt. Het is nu ook mogelijk de aftiteling online te bekijken.

Vele andere vragen worden beantwoord in de lijst met veelgestelde vragen.

Sokoban

Igor kan Sokoban-achtige velden spelen zoals je misschien weet. Meer details vind je op de Sokoban pagina.