[Igor - De Tijdmachine]
[English] [Nederlands]
De grootste uitdaging aan deze kant van het heelal
[Igor achtervolgd] [Elmer Productions logo]
[Begin] [Plaatjes] [Download] [Hulp/faq] [Winkel] [Overig] [Contact]

Welkom

Igor - De Tijdmachine is het meest uitdagende spel dat je ooit gespeeld hebt. Je hebt een scherp verstand nodig, en moet een genie zijn om het uit te kunnen spelen. Ben je er klaar voor?

Als dit je eerste bezoek is, wil je waarschijnlijk weten wat het is. Je kunt ook de introductie overslaan en de plaatjes (screenshots) bekijken, of nog beter: een gratis demonstratie versie downloaden zodat je het zelf kunt uitproberen.

Laatste nieuws

[2009-03-08] Er is weer een jaar voorbij, maar wij zijn er nog steeds. De website is bijgewerkt met wat kleine wijzigingen in het bestel proces. Het is nu mogelijk voor alle klanten binnen de Euro-zone (landen waar de Euro officieel betaalmiddel is) om te bestellen via een directe bank overschrijving met 10% korting! Details zijn te vinden op deze pagina.

[2008-03-05] We hebben nu een speciale pagina aan de website toegvoegd om de toegankelijkheid van Igor te verbeteren. Op dit moment is de pagina alleen in het Engels beschikbaar. Deze pagina geeft een gedetailleerde (tekstuele) beschrijving van het spel, de menu's en alle voorwerpen in het spel. In tegenstelling tot de (grafische) tekst in het spel, kan deze informatie gebruikt worden door 'screenreaders' zodat met dit beetje extra hulp, meer mensen van het spel kunnen genieten!

Iets minder fijn ging het onderhoud aan de site van afgelopen week. Helaas is hierdoor de site namelijk enige tijd down geweest. Momenteel is de site weer terug online, en alles moet weer correct werken. Als je problemen opmerkt, laat het ons dan even weten.

[2006-11-18] Gedurende de afgelopen twee weken zijn er wat problemen geweest met de toegankelijkheid van de website. Dit had te maken met een aantal software updates die op de server zijn uitgevoerd. We willen ons voor het ongemak verontschuldigen, maar alle problemen zouden inmiddels opgelost moeten zijn.

[2006-10-01] Er zat een vervelende fout in v1.8, dus is zojuist v1.9 uitgebracht. Iedereen wordt aangeraden direct te upgraden. Zie hiervoor de patches pagina, en wat er veranderd is.
Verder zijn er de afgelopen paar weken dank zij nieuwe speler Kayle tientallen nieuwe velden toegevoegd. Vergeet niet ze te bekijken op de pagina met nieuwe velden!

[2006-09-23] We zijn elf maanden verder en ondersteuning voor Igor loopt nog steeds! Er zijn niet veel spellen die zo lang ondersteund (en gespeeld!) worden. Er is zojuist een nieuwe versie uitgebracht. Dit is v1.8 die een paar vervelende fouten verhelpt. Zoals gewoonlijk kun je een upgrade patch ophalen via de patches pagina, of eerst kijken wat er veranderd is.

[2005-10-23] Het heeft even geduurd, maar vrees niet. De site is nog actief, zoals hij altijd geweest is. Deze keer, is er een belangrijke update. Een aantal mp3 downloads zijn aan de site toegevoegd. Het zijn previews van de audio tracks die op de CD van de volledige versie staan. Dit maakt het makkelijker voor je om te beslissen of je de CD versie wilt kopen, of de downloadbare versie (zonder muziek).

[2004-11-07] Nieuwe versie uitgebracht. Dit is een grote update, met veel nieuwe features (vooral voor de speelveld editor). Kijk maar eens naar de patches, of lees eerst Wat er nieuw is.

[2004-07-17] Nieuws opgeschoond, en de tabel met nieuwe speelvelden aangepast. Er zijn nu 366 velden beschikbaar totaal! Ook aan het werk aan een update voor het spel. Die zal enkele handige features aan de level editor toevoegen, zoals een undo/redo systeem dat het editen nog makkelijker zal maken! Ik heb ook de Eregallerij gevolgd. Paulo en Herman zijn daar enkele goede gevechten aan het leveren!

[2004-05-21] Paulo heeft een forum opgezet voor Igor. Er is al wat nuttige informatie beschikbaar (in het Engels). Kijk maar eens.

[2004-05-09] Met dank aan Paulo Matoso, kunnen mensen die de volledige versie hebben, nu genieten van 9 nieuwe speelvelden! Als je zelf ook velden gemaakt hebt, schroom dan niet om deze ook in te sturen! Verder is er, ook met dank aan Paulo, een nieuw programma toegevoegd waarmee je Igor kunt spelen met de sprites van Supaplex.

[2004-04-04] Het is al weer even geleden sinds onze vorige update, maar we zijn er nog steeds. We hebben zelfs een nieuwe versie uitgebracht met enkele nieuwe features. Ook is, door een nieuwere versie van het Setup programma, de installer ongeveer een Megabyte kleiner geworden. Veel plezier!

[2003-12-20] Gisteren heeft de website een grote harddisk-crash gehad. Hierdoor is de site uren lang onbereikbaar geweest. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak. Als je ons gedurende de afgelopen paar dagen een bericht hebt gestuurd is het mogelijk dat het niet aangekomen is. Als je nog geen antwoord ontvangen hebt, stuur het bericht dan opnieuw.

[2003-11-14] Het heeft iets langer geduurd dan de bedoeling was, maar er is weer een nieuwe versie: v1.5. Meest belangrijke is dat het muisbesturing tijdens het spelen toevoegt. Dit is vooral handig voor mensen die problemen hebben om Igor met het toetsenbord te besturen. Het is misschien even wennen, maar het moet goed werken.

[2003-11-05]Voor de Eregalerij is het niet langer nodig om oplossingen op te nemen zonder gebruik te maken van opgeslagen spelsituaties. Dit betekent dat het eenvoudiger is geworden om oplossingen in te sturen. Kom op, en stuur je eigen oplossingen in!

[2003-10-19] De website is nu ook beschikbaar in het Nederlands. Verder zijn, door het langdurige verschil tussen de Euro en de Dollar, de Dollar-prijzen aangepast in de winkel.

[2003-09-10] Er is nu ook een speelveld converter beschikbaar. Je kunt hiermee speelvelden van Sokoban en Supaplex omzetten naar Igor-formaat, zodat je nog veel meer velden kunt spelen!

[2003-08-24] De Overige pagina en Promotie pagina zijn bijgewerkt, en er is een nieuwe pagina met Onderscheidingen.

[2003-08-10] Elmer Productions kan vanaf nu nieuwe Igor-producten aanbieden, in samenwerking met CafePress. Als je graag een Igor-mok, T-Shirt, klok of iets anders wilt hebben, kijk dan eens in de Cafepress winkel (in het Engels). Hierover is ook een nieuwe poll gestart.

[2003-06-01] Nieuw: Omdat de vorige poll liet zien dat er behoefte was aan een downloadbare (volledige) versie, hebben we die ook toegevoegd in de winkel. Hij kost maar €/USD 11.95 en je betaalt geen verzendkosten!