[Igor - De Tijdmachine]
[English] [Nederlands]
De grootste uitdaging aan deze kant van het heelal
[Igor achtervolgd] [Elmer Productions logo]
[Begin] [Plaatjes] [Download] [Hulp/faq] [Winkel] [Overig] [Contact]

Gratis downloads

Deze pagina bevat een lijst met alle Igor-gerelateerde downloads die op dit moment beschikbaar zijn. Veel plezier!
  • Gratis demonstratieversie van het spel. (Bestel de volledige versie hier)
  • Patches om het spel om te zetten naar een nieuwere versie.
  • Speelveld converter om velden te converteren van verschillende formaten naar Igor formaat, zodat je nog veel meer velden kunt spelen!
  • Extra speelvelden voor zowel de demonstratie als de volledige versie waaraan je plezier kunt beleven.
  • Oplossingen voor alle velden als je zelf niet slim genoeg bent om ze op te lossen.
  • Trucs die onverwachte manieren laten zien waarin je voorwerpen in het spel kunt manipuleren in je voordeel.

Alhoewel het niet echt een download is, is de Eregalerij ook waard genoemd te worden. Het is een gelegenheid voor mensen (zoals jij) om hun kunsten te laten zien: Velden oplossen is een ding, ze oplossen in zo min mogelijk stappen is heel iets anders. Als je een slimme oplossing gevonden hebt voor een veld, kun je de opname insturen, en je naam hier vermelden tussen de sterren.

  • Eregalerij bevat de beste oplossingen voor ieder veld.

Software van anderen

Hier is een lijst van add-ons die door anderen gemaakt zijn. Je kunt deze software hier downloaden. Let op dat Elmer Productions geen aansprakelijkheid aanvaard voor de inhoud of de juistheid van deze add-ons. Natuurlijk betekent dat niet dat we er niet naar gekeken hebben, en hebben gevonden dat het wel passens zou zijn om hier te laten zien. Neem contact op met de auteur van de add-on als je er vragen over hebt (let op: de meesten zullen geen Nederlands spreken, maar wel Engels).
  • IgorLaunch (2.3 MB, toegevoegd op 2004-05-09). Met dit programma is het mogelijk om Igor te spelen met de sprites van het klassieke spel 'Supaplex'. Als je dat spel kent, is het een mooi bezoek aan het verleden. Alle relevante sprites zijn opnieuw getekend voor de afmetingen en kleuren die Igor gebruikt, dus zien ze er als nieuw uit! Gemaakt door Paulo Matoso.