[Igor - De Tijdmachine]
[English] [Nederlands]
De grootste uitdaging aan deze kant van het heelal
[Igor achtervolgd] [Elmer Productions logo]
[Begin] [Plaatjes] [Download] [Hulp/faq] [Winkel] [Overig] [Contact]

Download de gratis demonstratieversie

Als je het spel wel wat lijkt, kun je de gratis demonstratieversie downloaden om uit te proberen. Als je die dan leuk vindt kun je de volledige versie in de webwinkel halen.

De demonstratieversie bevat de volledige functionaliteit van het spel, behalve dat de grootte van de speelvelden gelimiteerd is op 16x8 vakjes. De volledige versie laat velden toe tot wel 126x126 vakjes. Dat zijn meer dan 60 schermen op de standaardresolutie, voor een enkel veld!

De gratis demonstratieversie bevat 11 'oefenvelden', plus een collectie van 100 leuke speelvelden. Als je deze uitgespeeld hebt, kun je meer velden downloaden om te spelen, of de speelveld converter gebruiken (de meeste extra velden zijn waarschijnlijk alleen te spelen met de volledige versie)

Systeemeisen

Om het spel te kunnen spelen, moet je computer aan de volgende minimumeisen voldoen. Meer is altijd beter.
  • Windows 95/98/ME/2000/XP
  • Pentium II 300 MHz (400 MHz aanbevolen)
  • 32 MB Geheugen (64 MB aanbevolen)
  • 2 MB Videokaart (4 MB aanbevolen)
  • DirectX 7.0 of beter (download hier)
  • 2x snelheid CD-ROM of DVD drive

De download

Je kunt hieronder de Engelse of de Nederlandse versie downloaden. Ze bevatten gelijke speelvelden (alleen vertaald) dus er is geen reden ze beide te downloaden.

Nogmaals, let er op dat je minimaal DirectX 7.0 of beter nodig hebt om het spel te kunnen spelen. Als je vaker spellen speelt dan heb je die vast al op je computer staan. Anders kun je de meest recente versie downloaden van: http://www.microsoft.com/directx.

Na het downloaden kun je gewoon de executable opstarten en de instructies volgen die op je scherm verschijnen. Veel plezier! Meer hulp voor het spel is beschikbaar na het installeren en in de Lijst met veel gestelde vragen.

Versie 1.9, laatst bijgewerkt 2006-10-01 Beide versies bevatten alle talen voor de interface van het spel (inclusief Duits). Deze taal kan ingesteld worden met de 'Configureer Igor' optie uit het hoofdmenu. Het grootste verschil tussen de verschillende taal versies is de vertaling van de online hulp, en de speelvelden (die niet beschikbaar zijn in het Duits).